Επιλέξτε για τις αγορές σας το κατάστημά μας στο Etsy.com και επωφεληθείτε των ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικών σε επιλεγμένα αντικείμενα της συλλογής.  

 

Συχνές ερωτήσεις
 


Ποιο είναι το βασικό υλικό των προϊόντων σας;


Το βασικό υλικό με το οποίο δημιουργούμε είναι το μπετόν, που χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συδυασμό με άλλα φυσικά υλικά όπως γυαλί, διάφορα μέταλλα ή ξύλο.

Από τι φτιάχνεται το τσιμέντο;
 
Το τσιμέντο είναι βιομηχανικό υλικό που παράγεται από ασβεστόλιθο και άργιλο με πρόσμιξη μικρής ποσότητας γύψου.

Το σκυρόδεμα τι είναι;

Το σκυρόδεμα είναι μείγμα ορυκτών αδρανών, νερού, συνδετικών, όπου για συνδετικό υλικό χρησιμοποιείται τσιμέντο.

Το τσιμέντο είναι ασφαλές υλικό;

Ναι είναι ασφαλές και έχει πολλές εφαρμογές. Δεν συνιστάται ωστόσο για απ΄ευθείας επαφή με τρόφιμα.

Τα κοσμήματα σας από τι φτιάχνονται;

Ολα μας τα κοσμήματα κατασκευάζονται από ειδικό υποαλλεργικό τσιμέντο άριστης ποιότητας, κατάλληλο για επαφή με το δέρμα.

Τι αντικείμενα σχεδιάζετε και δημιουργείτε;

Στη [deconcrete] σχεδιάζουμε και δημιουργούμε αντικείμενα για το σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση. Χρηστικά, προσωπικά και διακοσμητικά. Περισσότερα εδώ »

Τα προϊόντα σας θεωρούνται vegan ή eco friendly;

Στη [deconcrete] δίνουμε μεγάλη σημασία στις ηθικές πρακτικές κατασκευής και αυτό διαπερνά όλα τα στάδια παραγωγής. Βασική μας αρχή είναι να  επαναχρησιμοποιούμε τις προς ανακύκλωση συσκευασίες ως μήτρες διαμόρφωσης υλικού, ενώ δεν χρησιμοποιούμε πινέλα ή άλλα υλικά και εργαλεία με ζωικά υποπροϊόντα.  Βασικό μας μέλημα θα είναι πάντα το κάθε αντικείμενο να κατασκευάζεται με τον πιο ήπιο για το περιββάλλον τρόπο.

Τα αντικείμενα είναι κατάλληλα για εξωτερικό χώρο;

Οι δημιουργίες μας είναι κατάλληλες και για εξωτερικό χώρο.

To προϊόν γράφει ότι εξαντλήθηκε, υπάρχει περίπτωση να το βρω ξανά;

Τα περισσότερα αντικείμενα μπορούν να αναπαραχθούν ξανά, πάντα με μικρές διαφοροποιήσεις, εκτός από τα artisan made, που είναι μοναδικά.

Μπορώ να κάνω ειδική παραγγελία για ένα σχέδιο ή μια κατασκευή;

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία αντικειμένων με βάση τη δική σας ιδέα κατόπιν συνεννόησης. Περισσότερες πληροφορίες στείλετε email στο sales@deconcrete.gr

Αναλαμβάνετε τη διακόσμηση γάμων, βαπτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων;

Θα σας προτίνουμε τα αντικείμενα εκείνα για μια ξεχωριστή διακόσμηση της εκδήλωσης σας, που μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις πρωτότυπες μπομπονιέρες [deconcrete]!

Που μπορώ να δω και να αγοράσω online τις δημιουργίες [deconcrete];

Διαθέτουμε μέσα από την πλατφόρμα των ελλήνων χειροτεχνών jamjar.gr/store/deconcrete και στο etsy.com/shop/deconcrete Σύντομα θα ανοίξει και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.deconcrete.store


Σε ποιές περιοχές αποστέλλετε;

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και του jamjar.gr καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για αγορές και αποστολή σε άλλες χώρες εξυπηρετούμε μέσω της πλατφόρμας του ETSY.

Κάνετε χονδρική πώληση;

Διαθέτουμε ορισμένα από τα προϊόντα μας στη χονδρική. Αν διαθέτετε κατάστημα λιανικής ή είστε διακοσμητής, ιδιοκτήτης χώρου εστίασης ή ξενοδοχείου κλπ) και ενδιαφέρεστε για τις δημιουργίες [deconcrete] στείλτε email στο sales@deconcrete.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Εχετε και φυσικό κατάστημα ή εκθετήριο για να δούμε τα προϊόντα από κοντά;

Το φυσικό μας κατάστημα - εκθετήριο βρίσκεται στο Ναύπλιο στην οδό HR95+5G (Google) - Bυζαντίου 7.Αν δεν βρήκες την απάντηση που έψαχνες, συνδέσου με το [deconcrete] μέσω telegram ή messenger και θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε!

https://t.me/deconcretegr2  ή   https://m.me/deconcretegr ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Φυτοδοχείο εμπνευσμένο από τα τουβλάκια λέγκο κατασκευασμένο από σκυρόδεμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν χρηστικό ή διακοσμητικό αντικείμενο . Free shipping to Greece 

BΡΕITE TO ΕΔΩ >>


TELEGRAM

official deconcretegr channel


 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Μέλος του WCC
deconcrete.store
2017-2020

[get sosial: @deconcrete.gr #thinkdeconcrete ]